WAT IS FANDOM WEEKEND?

Twee keer per jaar wordt er in de HET EVOLUON het FANDOM WEEKEND gehouden.

Tijdens het FANDOM WEEKEND schenken wij aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld én uit de realiteit. Een weekend helemaal speciaal voor de fans van die helden. FANDOM WEEKEND is daarom ook het eerste FAN & HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook in Nederland.

Tijdens het FANDOM WEEKEND kan iedereen van alle leeftijden hun helden ontmoeten en tevens zelf een held zijn of worden waar jij fan van bent. Vraag een handtekening en ontmoet één van je helden op de Dome-vloer. Laat je held tekenen door je favoriete tekenaar. Inspireert een acteur, muzikant of sporter jouw leven kom dan zeker kijken. Elk jaar weer zullen we vele nieuwe en verrassende gasten uitnodigen. Wie is de held waar jij fan van bent? Deel je inspiratie en wordt geïnspireerd door de vele creatieve mensen die aanwezig zullen zijn tijdens ons evenement.

Tijdens de FANDOM WEEKEND schenken we veel aandacht aan een groot, werelds aanbod; maak kennis met helden & fans uit andere landen. Niet enkel de alledaagse superhelden op een groot scherm, maar helden die wat bijzonders hebben gedaan in het échte leven en hun verhaal komen vertellen. Helden die we soms niet eens meer zien staan omdat het zo vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. Een brandweerman, soldaat of documentaire-maker… échte helden die hun levens hebben gewaagd voor andere mensen. Helden die jouw boek, film of comic ook met een verhaal hebben geïnspireerd. Kom eens luisteren naar de verhalen van de helden die zoveel meer betekenen dan soms wordt erkend.

We gaan dus voor véél verrassingen zorgen. Maak daarom elk jaar weer kennis met helden die je nog nooit eerder hebt ontmoet, laat staan in deze context. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijk weekend krijgt. We gaan de hele wereld over om tijdens de FANDOM WEEKEND elke keer weer aangrijpende en spannende showelementen te bieden.

Houd het nieuws in de gaten, schrijf je in op onze mailinglijst en bekijk binnenkort ons groeiende programma online.