PERS

FANDOM WEEKEND persregistratie is geopend voor (radio/TV-) journalisten, bloggers & vloggers, reviewers, fotografen etc. die allemaal een interesse hebben om te schrijven danwel in visuele vorm de Fandom Weekend te behandelen.

Voorrang zal worden verleend aan pers die al op voorhand actief artikelen hebben geschreven, geplaatst, uitgezonden danwel persberichten vanuit Fandom Weekend hebben geplaatst.

Persregistratie en accreditatie voor FANDOM WEEKEND 2018 is geopend. Onderstaande voorwaarden zijn van kracht.

Een ontvangen perspas is persoonlijk en is enkel bedoeld voor perszaken en dus niet voor speciale (vervroegde) toegang tot het event, gegarandeerde zitplaatsen, rijen bij acteurs/actrices/etc te negeren, gratis toegang tot events waarvoor een extra ticket nodig is.

Het invullen van de velden staat niet gelijk aan het ontvangen van een perskaart, aangezien de accreditatie nog moet volgen. Er zal een tijdige afstemming zijn, waarbij ten tijde van een goedkeuring verdere informatie zal worden toegestuurd.

Elke perspas is op persoonlijke basis, dus als er een team een perspas aan wil vragen, dan zal ieder teamlid apart een aanvraag in moeten dienen.

Een perspas is niet overdraagbaar en ook niet als doorverkoopbaar. Indien dit tóch wordt ontdekt dan zullen toekomstige aanvragen geweigerd worden.

Er is een maximum aantal perskaarten beschikbaar, dus vraag ze tijdig aan.