SPONSOR WORDEN

Er zijn verschillende sponsoring mogelijkheden tijdens ons fan & hero-culture-festival.
Als u een merkmanager of een adverteerder bent, kan ons evenement een groot deel zijn van uw marketingmix.

Wat is ons evenement uit marketingoogpunt?

Ons evenement is een fan & hero-cultuur evenement met meer mogelijkheden dan andere regionale evenementen, mede door de kruisbestuiving met elk entertainment-segment en de unieke mogelijkheid om dit online en offline (ter plekke) toch apart aan te vliegen.

De consumentenaanwezigheid is exclusief en select met de de daarbij aanwezige verslaggevers en bloggers. Er zijn ook vele professionals uit de film-, strip-, comic-, uitgeverijen, televisie, muziek, sport, speelgoed- en videospelindustrie. En de aanwezige fan-clubs niet te vergeten!

Vergist u zich niet! Vergeet al de stereotypes van wie deze specifieke events bijwonen. De gemiddelde leeftijd is 26 met een 59% mannelijke demografie, hogeschool-opgeleid en meestal bezig met hun eerste post-college baan. Ze zijn extreem Merk-loyaal, maar hebben het niet zo op marketing… en juist daarom is dit event uitermate geschikt voor sponsoring!!

Over het algemeen zijn er officiële sponsor- en partnerschapsmogelijkheden bij de beurs. Meestal geldt dit voor de kosten van iets waarvoor osn evenement toch moet betalen, zoals de banners, polsbandjes, tassen enz.

Indien u op zoek bent naar een bepaalde unieke ROI dan is het ook mogelijk om out-of-the-box te gaan en dan valt te denken aan pendelbussen, Wi-Fi, speciale Stand-aanwezigheid (ingehuurde modellen: mannelijk danwel vrouwelijk) tot zelfs speciale omroep-meldingen.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden zijn en willen die graag samen met u verder uitwerken!

Vraag daarom vrijblijvend ons Sponsorplan plan aan.